MAMIA

MAMIA

ESENCIA. MUJERES QUE HAN TRANSFORMADO LA GASTRONOMÍA VASCA

MANTALA-BASQUE CULINARY CENTER

42,00 €
IVA inclòs
Editorial:
BASQUE CULINARY CENTER FUNDAZIOA
Any d'edició:
2025
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-09-65366-9
Pàgines:
340
Enquadernació:
Cartoné
42,00 €
IVA inclòs

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • MAR I MUNTANYA
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta con...
    Disponibilitat immediata

    19,00 €

  • MAMIA
    MANTALA-BASQUE CULINARY CENTER
    Disponibilitat immediata

    42,00 €

  • TEXTURA DE LA XOCOLATA, LA
    MANS, CLAUDI
    L'objectiu del llibre La textura de la xocolata és analitzar, amb llenguatge comú i arguments científics, què és la xocolata i per què un mateix producte genera a la major part de la població sensacions tan variades i plaents. Per fer-ho, seguirem l'estructura clàssica de l'aproximació a un aliment. Seguint el camí de les ciències de l'alimentació, veurem l'aliment des de l'arb...
    Disponibilitat immediata

    12,00 €

  • JIAOZIS, GYOZAS, RAVIOLIS CHINOS
    LA TAVERNE DE ZHAO
    Disponibilitat immediata

    10,00 €

  • COMIDA EN BOL
    FERRANDI, VALENTINE / VACCON, CLÉMENTINE
    Disponibilitat immediata

    10,00 €