A CADASCÚ, ALLÒ QUE LI PERTOCA

A CADASCÚ, ALLÒ QUE LI PERTOCA

ALIMENTACIÓ I IDENTITAT SOCIAL A L'EDAT MITJANA

RIERA MELIS, ANTONI

30,00 €
IVA inclòs
Editorial:
PAGÈS EDITORS
Any d'edició:
2024
Matèria
Receptaris
ISBN:
978-84-1303-593-2
Pàgines:
520
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
VERUM ET PULCRUM MEDIUM AEVUM
30,00 €
IVA inclòs

El present llibre recull dotze textos sobre la història de
l’alimentació a l’edat mitjana escrits per Antoni Riera, pioner
a la península Ibèrica en aquest camp de recerca. Els textos
permeten copsar com l’alimentació reflecteix els eixos articuladors
amb què la societat afronta els reptes de la realitat i
l’evolució econòmica i política. Així s’evidencia tot resseguint
quatre eixos: els aliments i els condiments, el proveïment, les
alimentacions del clergat regular i alimentació i identitat social.

Articles relacionats

  • HOSPITALIDAD IRRACIONAL
    GUIDARA, WILL
    El libro que cautivó a más de medio millón de lectores, que inspiró la serie the bear y que revolucionó la industria del tercer sector. Con solo veintiséis años, Will Guidara asumió el mando de Eleven Madison Park, un restaurante cuyo esplendor quedaba lejos en el tiempo, convirtiéndolo a los pocos años en el mejor del mundo. ¿Cómo lo logró? Con una filosofía revolucionaria: un...
    Disponibilitat immediata

    20,90 €

  • UN BACALAO POR BANDERA
    CERMEÑO, XOSE
    Un puñado de historias fascinantes sobre el bacalao y las personas que lo han convertido en un símbolo de la pesca, la cocina y la identidad de los pueblos; un auténtico «influencer» de los mares. Su legado es una prueba de cómo un simple pez puede moldear la historia humana de formas asombrosas. Un tesoro en la cocina y un protagonista en la historia, el bacalao es el animal s...
    Disponibilitat immediata

    21,90 €

  • A CADASCÚ, ALLÒ QUE LI PERTOCA
    RIERA MELIS, ANTONI
    El present llibre recull dotze textos sobre la història de l’alimentació a l’edat mitjana escrits per Antoni Riera, pioner a la península Ibèrica en aquest camp de recerca. Els textos permeten copsar com l’alimentació reflecteix els eixos articuladors amb què la societat afronta els reptes de la realitat i l’evolució econòmica i política. Així s&...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    30,00 €

  • XOCOLATA, LA
    VIRGILI, MARCEL·LÍ
    Disponibilitat immediata

    16,00 €

  • FOOD DESIGN: LA GUIA DEL DISEÑO ALIMENTARIO
    FREIXES, SERGI / YRANZO, ELSA / MERINO, IVAN
    Un manual de diseño alimentario para profesionales, estudiantes y apasionados por el diseño y la gastronomía. El diseño alimentario, más conocido como food design, es probablemente una de las materias más apasionantes y desconocidas del mundo del diseño. Su singularidad recae en que utiliza el alimento como principal herramienta de trabajo. La necesidad de transformar el sistem...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    24,00 €

  • METERSE UN PAJARO EN LA BOCA
    ARENOS, PAU
    Un recordatorio de que el mundo culinario es increíblemente diverso y que, bajo su superficie - plagada de «comistrajos de pensamiento único, basados en un lugar común» -, aún guarda un lado salvaje esperando a que nos armemos de valor y lo saboreemos. El periodista y escritor Pau Arenós indaga en esta serie de artículos sobre lo extraordinario, lo prohibido y lo diferente en l...
    Disponibilitat immediata

    13,95 €

Altres llibres de l'autor

  • "A CADASCÚ, ALLÒ QUE LI PERTOCA"
    RIERA MELIS, ANTONI
    El present llibre recull dotze textos sobre la història de l’alimentació a l’edat mitjana escrits per Antoni Riera, pioner a la península Ibèrica en aquest camp de recerca. Els textos permeten copsar com l’alimentació reflecteix els eixos articuladors amb què la societat afronta els reptes de la realitat i l’evolució econòmica i política. Així s&...
    Disponibilitat immediata

    30,00 €

  • ALIMENTACIÓN, SOCIEDAD, CULTURA Y POLÍTICA EN EL OCCIDENTE MEDIEVAL
    RIERA MELIS, ANTONI
    El presente volumen reúne nueve de sus trabajos de investigación acerca del Occidente Medieval dispersos en diversas publicaciones especializadas, estructurándolo en cuatro partes: «Los alimentos y los condimentos», «Alimentación e identidad social», «Alimentación y ascetismo» y «Políticas públicas de aprovisionamiento». Como manifiesta Massimo Montanari en su extenso y detalla...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    29,00 €

  • UN REGNE DINS EN LA MAR
    RIERA MELIS, ANTONI
    Jaume I dona gràcies a Déu per haver-li concedit la conquesta d'"un regne dins en la mar" com fou Mallorca. Aquest llibre aporta una selecció de textos amb què Antoni Riera ha renovat, al llarg de les darreres dècades, el coneixement sobre l'evolució social, econòmica i política d'aquest singular regne medieval durant el seu moment d'articulació i esplendor entre els segles XII...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    23,00 €