CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA, LA

CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA, LA

MOROS, JUEUS I CRISTIANS

FÀBREGA I COLOM, JAUME

26,00 €
IVA inclòs
Editorial:
VIENA EDICIONS
Any d'edició:
2016
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-8330-902-5
Pàgines:
344
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
MILFULLS. VIENA
26,00 €
IVA inclòs

L'autor ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista, el més complet del mercat, precedit d?un recull de les tècniques, els costums i la fusió de tradicions culinàries de l'època.
Totes les receptes, de les més elementals a les més elaborades, s'expliquen pas a pas i se n'adapten els ingredients amb variants i alternatives.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • CUINA FÀCIL I SALUDABLE (CATALÀ)
    Presentem un nou títol de la col·lecció Tu Pots, de promoció de la vida autònoma. Són llibres que s?adrecen especialment a un públic que per motius personals, familiars o socials no ha adquirit, o està en procés de fer-ho, els coneixements necessaris per assumir responsabilitats i superar situacions quotidianes. El llibre que tens a les teves mans t?ofereix receptes saludabl...
    Disponibilitat immediata

    16,00 €

  • COCINA FÁCIL Y SALUDABLE (CASTELLÀ)
    Presentamos un nuevo título de la colección Tú Puedes, de promoción de la vida autónoma. Son libros que se dirigen especialmente a un público que, por motivos personales, fa¬miliares o sociales, no ha adquirido, o está en proceso de hacerlo, los conocimientos necesarios para asumir responsabilidades y superar situaciones del día a día. ...
    Disponibilitat immediata

    16,00 €

  • PEP SALSETES
    COROMINAS, AGUSTI
    Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • COMIDA MEXICANA
    CIENFUEGOS, ROSA
    La comida mexicana puede parecer fácil de elaborar. Pero… ¿un taco con alma? Eso es otra historia. Muchos se han enfrentado a esta antigua cocina y sus impactantes sabores. Y la mayoría ha fracasado. Afortunadamente, este libro es la propuesta más auténtica. Rosa Cienfuegos viaja a lo largo y ancho de su tierra natal para enseñarte los bocadillos, tacos, tortas y tamales más qu...
    Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • RECETAS DE PAUFEEL (PACK SANT JORDI 2025)
    MONREAL, PAULA
    Disponibilitat immediata

    19,95 €

Altres llibres de l'autor

  • ESMORZARS DE FORQUILLA (I ENTREPANS)
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    L'esmorzar de forquilla és una tradició gastronòmica basada en un esmorzar consistent, sovint amb plats que associem al dinar o al sopar. Era popular entre treballadors i persones que suportaven les llargues hores de treball físic. Encara avui és una pràctica vigent en molts bars i restaurants de Catalunya.Sense tants formalismes com un dinar, l'esmorzar de forquilla és un àpat...
    Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • RANXOS I XEFLES
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Quite a few books are published on the cuisine of fish on the Costa Brava. But they almost always talk either about the cuisine of the restaurants or about their authors. What the fishermen say has rarely been heard. But these, logically, are the ones who know more about fish and how to cook it. In fact, they have taught the great chefs. This book, precisely, starts from conver...
    Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • RATAFIA , LA
    FABREGA I COLOM, JAUME
    Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • CUINA I CULTURA DEL GUST AL PAÍS VALENCIÀ
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Jaume Fàbrega ens proposa en aquesta obra un interessant recorregut per la cultura culinària i gastronòmica valenciana, des de l'actualitat, però tenint ben present la nostra tradició secular i, molt especialment, el context gastronòmic mediterrani: una diversitat de cuines que comparteixen ingredients, bases, plats i tècniques que són comunes i, alhora, prou diferenciades, amb...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    20,00 €

  • CUINA ANTIGA, LA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d'olles i cassoles del Neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses, amb adapta...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    20,00 €

  • CUINA MODERNISTA, LA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum s'hi pot trobar una exhaustiva recopilació de...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    22,00 €