CUINEM A 4 MANS

CUINEM A 4 MANS

RECEPTES PER CUINAR EN FAMILIA

BUENO, XESCO

15,95 €
IVA inclòs
Editorial:
LAROUSSE EDITORIAL
Any d'edició:
2025
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-10124-83-7
Pàgines:
64
Enquadernació:
Cartoné
15,95 €
IVA inclòs

Amb aquest llibre, nens i adults podran compartir les seves primeres experiències a la cuina. Les receptes són saludables, equilibrades i ideals per preparar un berenar amb amics o un sopar ocasional, per exemple, un divendres o un dissabte en què la família disposa de més temps. A cada recepta s'indiquen els ingredients necessaris, s'expliquen els passos que cal seguir de manera clara i fàcil, sense vocabulari tècnic. Les gairebé 30 receptes han estat triades pensant en preparacions que agradin a la majoria de nens; s'ha procurat també que, gràcies a aquestes receptes, els nens tastin nous gustos i sabors. A l'inici de cada recepta s'indiquen quins ingredients estan inclosos en la llista oficial d'al·lèrgens, un tema molt present en tot tipus de menús. De la mateixa manera s'indica si és necessari l'ús d'algun estri de tall o si en l'elaboració es necessita calor per a la cocció o algun altre element que pugui implicar algun perill.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • CUINA FÀCIL I SALUDABLE (CATALÀ)
    Presentem un nou títol de la col·lecció Tu Pots, de promoció de la vida autònoma. Són llibres que s?adrecen especialment a un públic que per motius personals, familiars o socials no ha adquirit, o està en procés de fer-ho, els coneixements necessaris per assumir responsabilitats i superar situacions quotidianes. El llibre que tens a les teves mans t?ofereix receptes saludabl...
    Disponibilitat immediata

    16,00 €

  • COCINA FÁCIL Y SALUDABLE (CASTELLÀ)
    Presentamos un nuevo título de la colección Tú Puedes, de promoción de la vida autónoma. Son libros que se dirigen especialmente a un público que, por motivos personales, fa¬miliares o sociales, no ha adquirido, o está en proceso de hacerlo, los conocimientos necesarios para asumir responsabilidades y superar situaciones del día a día. ...
    Disponibilitat immediata

    16,00 €

  • PEP SALSETES
    COROMINAS, AGUSTI
    Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • COMIDA MEXICANA
    CIENFUEGOS, ROSA
    La comida mexicana puede parecer fácil de elaborar. Pero… ¿un taco con alma? Eso es otra historia. Muchos se han enfrentado a esta antigua cocina y sus impactantes sabores. Y la mayoría ha fracasado. Afortunadamente, este libro es la propuesta más auténtica. Rosa Cienfuegos viaja a lo largo y ancho de su tierra natal para enseñarte los bocadillos, tacos, tortas y tamales más qu...
    Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • RECETAS DE PAUFEEL (PACK SANT JORDI 2025)
    MONREAL, PAULA
    Disponibilitat immediata

    19,95 €

Altres llibres de l'autor

  • CUINA DELS ALTRES CATALANS, LA
    BUENO, XESCO
    Com a complement del seu llibre «Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja», Xesco Bueno reivindica ara la cuina que va arribar a Catalunya procedent de diferents onades migratòries des de la resta de la península durant la segona meitat del segle XX, una cuina nòmada i migrant, humil i alhora saborosa, apetitosa i suculenta. Una cuina que reivindica els orígens,...
    Disponibilitat immediata

    29,95 €

  • ANQUES DE GRANOTA, COM PREPARAR-LES 12 VEGADES, LES
    BUENO, XESCO
    «El consum de les extremitats dÆaquests amfibis, all. que en diem anques, ha anat minvant a mesura que ens fèiem més urbanites, a mesura que ens oblidàvem de la temporalitat dels aliments i ens allunyàvem més i més del món rural. En poc més d'un segle han passat de figurar en tots els receptaris importants a ser completament ignorades. Les trobareu, per exemple, a La Cuynera ca...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    6,95 €

  • ESCUELA DE ARROZ
    BUENO, XESCO
    La colección "Escuela de..." se ha convertido en un referente de la bibliografía gastronómica, tanto en las casas como en los restaurantes o las escuelas de hostelería. El arroz, uno de los productos estrella de la cocina española, protagoniza esta nueva entrega, con sus habituales secciones de Información básica; utensilios, menaje y recipiente;, y secretos y técnicas (desde...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    22,95 €