PA DE FLEQUER

PA DE FLEQUER

LA CULTURA D'UN ALIMENT BÀSIC

TORRENTS, JACINT / SAÑÉ, JOAQUIM

12,00 €
IVA inclòs
Editorial:
PUBLICACIONS TOMÀS, S.C.P.
Any d'edició:
2019
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-944473-8-9
Pàgines:
120
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
ERMITA, L'
12,00 €
IVA inclòs

El creixent interès per l'alimentació com quelcom més que satisfer la gana ens ha dut a tornar a prestar atenció al pa, a com es fa i conèixer què ens aporta. L'obra recupera bona part del conjunt de tradicions, costums i creences al voltant del pa, localitzades arreu de Catalunya i que van ser recollides pel gran folklorista Joan Amades (1890-1959), en un textos de gran valor cultural i fins ara poc difosos.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • MAMIA
    MANTALA-BASQUE CULINARY CENTER
    Disponibilitat immediata

    42,00 €

  • RECEPTES DE KÉIK, LES
    GUILERA RANZ, TATIANA
    Aquest és un llibre de receptes senzilles i fàcils d'elaborar. Hi trobaràs receptes de tradició, de diumenge, de berenar i de celebració. Sempre m'ha agradat recordar els aparadors de les grans pastisseries plenes de colors, d'olors i de formes, així com els forns de poble amb les petites vitrines i els taulells farcits de coques d'anís, bunyols i magdalenes. El propòsit ...
    Disponibilitat immediata

    22,00 €

  • RECEPTARI CAULES - CUINA MENORQUINA DEL SEGLE XVII
    VIDAL MASCARÓ, ANDREU
    El novè volum de la col·lecció ens porta un altre receptari baleàric, aquest, de summa importància, ja que és el que documenta, per primer cop, l’ús de la salsa maonesa (i demostra que no és d’origen francès, com algun cop s’havia volgut fer creure). Al manuscrit Caules la salsa maonesa encara s’anomena en menorquí salsa de peix crua. De moment, és la redacció del mètode ...
    Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • RECETAS DE WORLD CENTRAL KITCHEN, LAS
    ANDRÉS, JOSÉ
    "Desde el Lahmacun, un pan plano con cordero, tomate y especias que repartieron tras la devastadora explosión que sacudió Beirut, hasta el reconfortante Borsch ucraniano rico en remolacha y pimentón que entregaron a los refugiados que huyen de la guerra, pasando por el Chili verde con pollo cargado de tomatillos y chiles verdes asados que se ha convertido en un clásico de World...
    Disponibilitat immediata

    29,95 €

  • COCINALO. RECETAS CON SABOR Y ALMA
    LO GOMEZ, MARIA
    El primer libro de recetas de María Lo, ganadora de Masterchef En este libro no encontrarás recetas «sencillas, fáciles y rápidas, con menos de tres ingredientes» (alguna puede ser que sí), porque no es el objetivo. Tampoco encontrarás recetas para salir del paso en este mundo ajetreado y sin tiempo para nada. De esos, ya hay muchos. Lo que sí encontrarás en él son recetas que ...
    Disponibilitat immediata

    24,90 €