SECRETS DE LA RATAFIA, ELS

SECRETS DE LA RATAFIA, ELS

INGREDIENTS, ELABORACIÓ I RATAFIES

ESCUDERO RIVAS, PEP

17,00 €
IVA inclòs
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Any d'edició:
2020
Matèria
Vins
ISBN:
978-84-17116-28-6
Pàgines:
112
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
CULTURA POPULAR
17,00 €
IVA inclòs

Tota la informacio per fer una bona ratafia casolana, des dels ingredients Ðcom l'aiguardent, les herbes i les especies, entre les quals no hi pot faltar la nou verda, el sucre i l'aiguaÐ, les proporcions i les fases de la seva elaboracio. Es un referent, una guia detallada per a lÕelaboracio de la ratafia. Ofereix alguns consells per a combinar saviament les diferents herbes aromatiques i les especies, segons la seva aroma, color, textura, densitat, amargor i astringencia. Ens detalla les formules per a calcular la proporcio de lÕaigua, el sucre i el xarop en la maceracio. El llibre tambe tracta sobre lÕorigen i la tradicio de la ratafia, aixi com de les primeres receptes documentades, algunes inedites. Tambe fa un acurat repas de lÕevolucio del producte al llarg del temps i descriu les diferents ratafies del mercat. La ratafia es un licor dol que compta amb una llarga tradicio popular. Es tambe un producte representatiu de la cultura i de la gastronomia catalana, reconeguda recentment com a Indicacio Geografica Protegida (IGP) per la Unio Europea.

Articles relacionats

  • RATAFIA , LA
    FABREGA I COLOM, JAUME
    Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • GUÍA DEL BARMAN, LA
    THOMAS, JERRY / BAONZA, CARLOS
    Este libro de recetas para mezclar bebidas es el libro de cócteles más famoso de todos los tiempos y el primero jamás publicado. A la vez que establece los principios para dosificar bien las mezclas y las ordena por categorías —sistematizando así lo que hasta entonces era únicamente una tradición oral—, añade varias aportaciones nuevas e imaginativas de creación propia, como el...
    Disponibilitat immediata

    19,95 €

  • GUÍA VINOS GOURMETS 2025
    COLECTIVO CLUB DE GOURMETS
    Disponibilitat immediata

    22,00 €

  • VINOS GENTRIFICADOS
    RIVAS, SANTIAGO
    ¿Por qué a veces no hay quien pueda pagar un otrora vino asequible y, sin embargo, un sorbo estelar de antaño ahora no se vende ni en ‘brick’? Buena pregunta, y nadie como Santiago Rivas (@colectivodecantado) para profundizar en las divertidas y turbias aguas del consumo iniciado, los vinos de culto y el disparatado precio que alcanzan algunas etiquetas. Nos encontramos ante un...
    Disponibilitat immediata

    21,00 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    20,00 €

  • GUÍA MELENDO DEL CHAMPAGNE 2024-2025
    MELENDO GARCIA, JORDI
    «Aparenta ser una guía, pero lo que en realidad sostienes entre las manos es una selección de relatos que han sido custodiados en galerías, una selección de recorridos y características que definen estilos, en muchos casos mantenidos durante generaciones, que conforman el universo del champagne. Un producto que quizá sea el mensaje en la botella más longevo de la historia. Toda...
    Disponibilitat immediata

    25,00 €